Vi vil gi en stor takk til alle som bidro i markedsanalysen vår. Det var god respons og vi fikk mange gode innspill på våre produkter. Det gir oss verdifull informasjon i det videre arbeidet med å utvikle våre produkter og tjenester. Vi har som mål å gjøre hverdagen enklere og mer effektiv for våre kunder!

Som en ekstra motivasjon for å delta, hadde vi på forhånd annonsert trekning av 1 stk. Apple iPad mini. Alle som skrev sin epostadresse ble med i trekningen. Vi kan med stor glede informere at den heldige vinneren ble:

John Kaare Dahl Røsok

John Kaare er serviceleder hos IAC Vestcold AS. Premien ble høytidelig overlevert på morgenmøtet fredag 14. oktober.

Vi gratulerer!

Takk for mange gode bidrag!

 • sturle  14. October 2016

  Stor takk til alle som bidro i markedsanalysen. Vi har trukket den heldige vinneren av IPad mini.

  Les mer
 • sturle  30. September 2016

  Nå har vi gjort det enda enklere for deg å holde kontroll på arbeidsreiser. Du kan enkelt bestemme hvilke arbeidssteder som skal være aktive. Spar tid ved å holde listen oppdatert!

  Les mer
 • sturle  31. May 2016

  Har du opplevd at de ansatte glemmer å identifisere seg eller benytter feil sjåføridentifikasjon? Vi har gjort det enklere å rydde opp i turene.

  Les mer
 • sturle  14. April 2016

  Slik registrerer du privat merkjøring på yrkesreiser etter de nye skattereglene.

  Les mer
 • sturle  30. December 2015

  Fra og med 2016 gis det nye regler for verdsettelse av fordel ved den ansattes private bruk av arbeidsgivers yrkesbiler. Nye regler krever elektronisk kjørebok for alle som benytter yrkesbilen til private formål.

  Les mer